Gran cap de setmana pels esportistes de la Ribera d’Ebre

L’Ascó suma la seua cinquena victoria consecutiva després d’imposar-se 1 a 3 contra el Palamós i ja empata a punts amb el segon classificat.

A Segona Catalana, el Gandesa va perdre 2 a 1 contra la Pobla de Mafumet, i el Batea va caure 3 a 0 al camp del Camarles.

A Tercera Catalana, l’Olímpic de Móra d’Ebre va guanyar 3 a 4 contra l’Alcanar, mentre que els Atlètics de Móra la Nova van golejar 6 a 1 l’Aldeana. El Vilalba va caure 1 a 2 contra el Roquetenc. El Pinell va empatar a 0 contra el Masdenverge. L’Arnes va vencer 2 a 1 al Jesus i Maria i el Corbera d’EBre va caure 3 a 2 contra el Perelló.

Al grup 2, el Falset va guanyar 1 a 3 a les Borges del Camp. El partit del Porrera es va ajornar.

A Quarta Catalana, victoria del Flix per 1 a 3 contra la Rapitenca B. L’Ascó B va guanyar 2 a 1 l’Ebre Escola. El Ginestar va empatar a 3 contra l’Amposta B. La FAtarella va guanyar 2 a 1 al Camarles, i el Batea B va guanyar 1 a 0 al Perelló. Només va caure el Benissanet. Ho va fer per 8 a 1 davant del Tivenys.

A la Premier League, el Brighton de Bruno Saltor va guanyar 1 a 0 al Newcastle i es tretzè a la classificació.

En futbol femení, la Real Societat de la porrerana Paola Soldevila va perdre 0 a 1 contra el Futblo Club Barcelona.

En hándbol, el Bera Bera de l’asconenca Judith Sans va guanyar 18 a 25 al Málaga.

A l’Arnold Classic Europa, el morenc Carlos Demattey no va poder superar el seu rècord en aixecament de pes mort a causa d’una lesió a la cama.

Pel que fa al campionat de Catalunya de rem, el Club Nàutic de Flix va aconseguir l’or en les categories de Senior masculí i Juvenil masculí i va ser tercer en juvenil femení.

El club nàutic de Móra d’ebre va aconseguir el segon lloc en juvenil femení i en infantil, i el tercer lloc en juvenil masculí.

ANDREU PRUNERA

CRO 25-09-17 esports

Comments are closed.