El Futsal Móra d’Ebre es proclama campió; La JE Flix baixa a Quarta Catalana

El Batea va guanyar 1 a 0 contra l’Amposta i segueix fora del descens quan queda només un partit decisiu per acabar la temporada. El Gandesa va empatar a 2 contra el Cambrils Unió.

A Tercera Catalana, el Flix va guanyar 2 a 1 l’Ametlla de Mar, però perdrà la categoria i serà nou equip de quarta. La victoria va ser estéril perquè el Godall va guanyar 3 a 1 al Pinell. L’Olímpic de Móra d’Ebre va golejar 1 a 5 al Roquetenc, i el Vilalba va guanyar 1 a 0 l’Aldeana. El Corbera va empatar a 2 al camp del Perelló.

Al grup 2, el Porrera va empatar a 2 al camp del Pare Manyanet i s’ho jugarà tot a l’últim partit de lliga, mentre que el Falset va guanyar 3 a 0 a la Floresta i acabarà segon.

A Quarta Catalana, els Atlètics de Móra la Nova van empatar a 2 contra la Fatarella. L’Arnes va guanyar 0 a 5 contra el Camarles B. El Benissanet va perdre 5 a 1 al camp de l’Ametlla de Mar B i el Batea B va caure 6 a 1 al camp del Jesus Catalònia B. L’Ascó B va perdre 5 a 2 contra el Xerta. El Bot va caure 5 a 4 contra l’Alcanar B i el Giestar va perdre 2 a 1 contra l’Ebre Escola.

En futbol sala, el FutSal Móra d’Ebre es va proclamar campió de Segona Divisió Catalana després de guanyar 2 a 4 a l’Ampolla, quan encara falta una jornada per acabar la lliga.

ANDREU PRUNERA

CRO 22-05-17 futbol

Comments are closed.