Es reprèn el futbol territorial

A Tercera Divisió, l’Ascó rep aquest diumenge la visita de La Pobla de Mafument amb la mirada posada en recuperar la tercera posició a la taula.

A Segona Catalana, el Gandesa és cinquè i rep la visita de l’Hospitalet de l’Infant, mentre que el Batea visita el camp del Tortosa, que és el líder.

A Tercera Catalana, l’Olímpic de Móra d’Ebre rep la visita de l’Aldeana. El Flix visita el camp del Santa Bàrbara. El Corbera d’Ebre visita l’Ametlla de Mar. El Pinell rep al Jesus Catalònia i el Vilalba juga al camp del Sant Jaume d’Enveja.

Al grup 2, el Falset és tercer i visita el Vila-seca B, mentre que el Porrera és el cuer i juga al camp del Mas Pellicer.

A Quarta Catalana, els Atlètics de Móra la Nova són líders i juguen al camp del Tivenys, el Batea B s’enfronta a l’Ascó B, la Fatarella es desplaça a Deltebre, el Benissanet rep al Ginestar, el Bot rep al Jesús Catalònia B i l’Arnes juga a casa contra l’Alcanar B.

En hoquei patins, el Club Pati Flix rep aquest dissabte a les 7 de la tarda al líder de la categoría, el Club Pati els Monjos, i una victoria el situaría en la lluita per les posicions capdavanteres de la taula.

ANDREU PRUNERA

CRO 03-03-17 esports

Comments are closed.