‘Ebre, del bressol a la Batalla’ guanya el premi Gaudí

La pel·lícula ‘Ebre del bressol a la Batalla’ s’ha endut el premi Gaudí a la millor pel·lícula per a televisió. La producció narra la història de la lleva del biberó i es va rodar alguns dels espais de la Batalla de l’Ebre de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat. El productor, Oriol Marcos, va agrair la col·laboració d’entitats com l’Assocaició Cultural la Cana, Lo Riu i Fayón a l’hora de recollir l’estatueta.

D’altra banda, ‘Priorat’ competia a la categoria de millor documental, però no va poder recollir el premi, que va ser per ‘Alcaldessa’.

Tal i com estava previst, el curtmetratge Timecode, produit per l’escola de cinema de Reus i nominat als Oscar, es va endur l’estatueta al millor curtmetratge.

ANDREU PRUNERA

CRO 30-01-17 premisgaudi

Comments are closed.