L’Ascó es posa quart després de guanyar al Sabadell B

A la Tercera Divisió l’Ascó segueix sumant els tres puntets una nova jornada, aquest cas després de guanyar per 2 a 0 al Sabadell B, una victoria que el fa pujar fins al quart lloc de la taula, en zona de playoff.

A segona Catalana el Gandesa va guanyar per 1 a 2 al Salou, i victoria també del Batea, per 2 a 1 contra el Torredembarra, fent-lo pujar fins la desena posició.

Anem a la Tercera Catalana on la jornada d’aquest cap de semana tant sols ha estat positiva per al Flix, que va guanyar per 1 a 0 al Corbera. L’Olímpic de Móra d’Ebre va perdre 4 a 3 davant del Sant Jaume d’Enveja, el Vilalba va caure 1 a 0 al camp del Perelló i es situa en zona perillosa a la taula. I el Pinell va perdre per 4 a 1 al camp de l’Ampolla.

Al grup 2 el Falset va guanyar al Camp Clar per 1 gol a 3 i es posa segon a tant sols 4 punts del líder que és la Canonja. Mentre que el Porrera va perdre per 7 a 0 davant l’Icomar i torna a ser cuer.

I a Quarta Catalana la pluja va obligar a aplaçar alguns partits com el Xerta – Atlètics de Móra la Nova i el Jesús Catalonia – Ascó B. Pel que fa als partits que si que es van disputar, el Ginestar va aconseguir sumar els tres puntets després de derrotar a l’Amposta per 0 a 1 i es posen sisens. El Benissanet va perdre 2 a 1 contra el Camarles, el Batea B va aure per 4 a 2 contra el Masdenverge i la Fatarella va perdre al camp de l’Ametlla de Mar per 1 a 0. El derbi de la Terra Alta va ser per l’Arnes que va guanyar 1 a 2 al Bot.

ADRIANA MONCLÚS

cro-28-11-16-futbol

asco.jpg

Comments are closed.