L’Ajuntament d’Ascó inicia un procés participatiu sobre el nou complex d’oci

L’Ajuntament d’Ascó ha posat en marxa un procés participatiu perquè els veïns del municipi puguin donar la seva opinió sobre el complex que l’equip de govern pretén tirar endavant a la zona de les piscines municipals i que inclouria un hotel-restaurant, un spa, un auditori i dos pistes de pádel cobertes.

Els veïns han pogut participar en una reunió on se’ls ha exposat el projecte i també s’ha obert un espai al web municipal perquè els veïns poguéssin dir els pros i les contres del projecte. Després, l’equip de govern s’encarregarà d’incloure al projecte definitiu les modificacions que consideri pertinents i viables.  Avui hi ha prevista una nova reunió a l’Ajuntament d’Ascó amb les entitats del municipi, on també podran prendre la paraula sobre el nou complex d’oci d’Ascó.

ANDREU PRUNERA

cro-16-11-16-participacio

dsc07634

Comments are closed.