La R-15 incorpora 8 minuts de retard i Fomento invertirà 13 milions en millorar la línia

Els trens de la R-15 modifiquen els seus horaris a partir de demà i tardaran vuit minuts més en recórrer el trajecte entre Riba-roja d’Ebre i Reus. La Generalitat i el Ministeri de Foment han acordat fer aquesta modificació fins que no es reparin els trams de la via més deteriorats de la línia, i que obliguen a reduir la velocitat dels convois en fins a deu punts.

Foment s’ha compromès a invertir 13 milions d’euros el proper any 2017 en reparar aquestes incidències a la línia R-15. Mentre no es duguin a terme les obres, però, els horaris allargaran el temps de trajecte entre Riba-roja d’Ebre i Reus.

A partir del dilluns, dia 14, el Departament de Territori i Sostenibilitat ha anunciat que allargarà el convoi que sortia de Móra la Nova en direcció a Barcelona a les 12 del mgidia, i passarà a sortir de Riba-roja d’Ebre a les 11 i 35 minuts. I el tren que sortia de Barcelona a les sis i mitja del matí ja no finalitzarà el seu viatge a Móra la Nova sinó que ho farà a Riba-roja d’Ebre a les 9 i mitja.

ANDREU PRUNERA

cro-11-11-16-r15

trens mora

Comments are closed.