El Gandesa segueix sense encaixar cap gol

L’Ascó va tornar a empatar a tercera divisió, aquest  cop a dos gols, contra el Figueres.

A Segona Catalana, el Gandesa va guanyar 0 a 2 a l’Hospitalet de l’Infant i és l’únic equip de Catalunya que no ha encaixat cap gol en aquest inici de lliga. El Batea va perdre 2 a 3 contra el líder, el Tortosa, amb gol a l’últim minut.

A Tercera Catalana, pas enrere de l’Olímpic, que va caure 4 a 1 al camp de l’Aldeana i ara és sisé. També va perdre el Pinell, per 2 a 1 davant el Jesus Catalonia. El Vilalba va guanyar 5 a 3 el Sant Jaume d’Enveja. El Flix cau en zona de descens després de perdre 3 a 4 davant el Santa Bàrbara. El Corbera va empatar a 2 contra l’Ametlla de Mar.

Al grup 2, el Falset va empatar a 2 contra el Vila-seca B, i el Porrera va perdre 1 a 5 contra el Mas Pellicer.

A Quarta Catalana, els Atlètics de Móra la Nova sumen sis victòries en sis partits després de golejar  7 a 0 al Tivenys. El Bot va perdre 2 a 0 contra el Jesus Catalònia B, i l’Arnes va guanyar 0 a 1 al camp del Alcanar B. La Fatarella va perdre 2 a 3 contra el Deltebre tot i els dos gols de Rius. El Ginestar va guanyar 2 a 0 el Benissanet i el Batea B va guanyar 2 a 3 a l’Ascó B.

En hoquei, el Flix va caure 6 a 3 contra el Vila-seca.

El Club Tennis Taula de Móra d’Ebre va tornar a guanyar en la segona jornada de lliga, per 4 a 2, contra el Reus Deportiu D.

A la cursa de muntanya de Tivissa, hi ha hagut una participació de més de 250 corredors, i els guanyadors han estat Pere Aurell, que ha recorregut els 24 quilòmetres en 2 hores i 28 minuts. En categoria femenina, va ser primera Silvia Puigarnau, després de refer-se d’una caiguda.

ANDREU PRUNERA

cro-10-10-16-esports

porter-gandesa

Roja, el porter del Gandesa. Foto: CF Gandesa

Comments are closed.