L’Ascó rep al Figueres

El FC Ascó rep aquest dissabte la visita del Figueres, mentre que a Segona Catalana, el Gandesa és només a dos punts del liderat i visita l’Hospitalet de l’Infant. A Tercera Catalana, l’Olímpic de Móra d’Ebre és colider i visita el camp de l’Aldeana, i a Quarta Catalana, els Atlètics de Móra la Nova vol agafar distancia al liderat i rep al Tivenys.

El Club patí Flix d’hoquei patins juga el seu segon partit contra el Vila-seca, al pavelló de Cambrils.

I el Club de Tennis Taula de Móra d’Ebre juga el seu segon partit a Tercera, i rep al Reus Deportiu D, després de guanyar en la primera jornada als Mets per 4 a 2.

Tivissa acull aquest diumenge la seua emblemática cursa de muntanya. Amb visites guiades i caminades populars durant tot el dissabte, i diumenge tindrà lloc la cursa, i serà l’última prova de les curses organitzatades per la Federació d’Entitats Excurcionistes de Catalunya.

ANDREU PRUNERA

cro-07-10-16-esports

fp-flix

Comments are closed.