Acuamed reprendrà les obres de la descontaminació de Flix

 

Acuamed ha iniciat els tràmits per desencallar la descontaminació del pantà de Flix i en els propers mesos demanarà un informe extern que certifiqui en quin estat es troba l’obra i quines actuacions hi ha encara pendents.

La pressumpta trama de corrupció dins l’empresa pública Acuamed ha desvetllat que hi hauria pogut haver irregularitats en l’execució de l’obra. Per això, els nous responsables volen saber exactament en quin estat es troba la descontaminació i per això encarregaran un estudi extern per determinar si s’ha completat el dragatge dels llots contaminats del fons del riu, i quin tractament s’ha efectuat. Els treballs pendents, a més, comptaran amb la supervisió d’una comissió d’experts.

ANDREU PRUNERA

CRO 30-06-16 acuamed

Descontaminació_Pantà_Flix_1

Comments are closed.