L’Ascó es posa líder en solitari a Tercera i el Gandesa suma la cinquena victòria seguida

L’Ascó va empatar a 1 al camp del Masnou i és líder en solitari a la tercera divisió després de la derrota de la Pobla de Mafumet. A segona catalana el Gandesa suma cinc victòries seguides després d’imposar-se al Valls per 3 gols a 1. L’Olímpic va golejar l’Arnes per 4 a 0 i s’afiança al liderat.

Aquest cap de setmana també va tenir lloc la cursa de BTT Figot Race, amb la participació de més de 220 participants. En la prova llarga (54 quilòmetres) el guanyador va ser Marcos Vázquez Sánchez amb un temps de 2 hores i 27 minuts i en categoria femenina es va imposar Cristina Mascarreras amb 3 horesi 31 minuts.