La normativa catalana no contempla que puguin circular per la mateixa via trens antics i actuals.

El president de la Fundació per a la Preservació del Patrimoni Ferroviari i Industrial de Móra la Nova, Jordi Sasplugas, es reunirà amb el director general de Mobilitat de la Generalitat per tal d’intentar crear una normativa de seguretat que reguli i permeti circular per les línies catalanes locomotores antigues, tal i com ja existeix en d’altres països europeus, com el Regne Unit. Aquest és un punt indispensable per posar en marxa el projecte de tren turístic que s’impulsa des de la fundació, i que amb la normativa actual no podria circular.

ADRIANA MONCLÚS

CRO 9-4-14 NORMATIVA FERROVIARIA TRENS ANTICS

Treballs neteja interior locomotora Mikado març 2014

IMATGE Fundació per la Preservació Patrimoni Ferroviari i Industrial Móra la Nova – tasques de neteja interior de la locomotora MIKADO.

Comments are closed.