La PDE no es reunirà avui amb Liana Ardiles ja que no acodirà a la reunió dels regants dels Deltes de la Mediterrània.

Regants de diferents deltes de la Mediterrània es reuneixen avui a Amposta per posar en comú diferents sistemes per poder frenar la salinització dels camps d’arròs. Precisament la Plataforma en Defensa de l’Ebre havia proposat que s’aprofités aquest dia per debatre sobre la possible venda de concessions d’aigua, tot i que finalment la reunió no es durà a terme.

La comunitat de regants de la dreta de l’Ebre actuarà avui com amfitriona en una jornada a la que s’hi ha convidat a alguns representats del consorci DELTAMED. Una reunió que la Plataforma en Defensa de l’Ebre havia proposat que s’aprofités per poder debatre sobre la possible venda de concessions d’aigua,  després que el Conseller d’Agricultura de Múrcia plantegés aquesta opció ara fa uns dies.

La mateixa plataforma havia demanat poder mantenir un intercanvi d’opinions amb la directora General del Agua, Liana Ardiles, però aquesta reunió no es podrà dur a terme perquè Ardiles ha cancel·lat la seva participació. A la jornada sí que hi assistiran el president de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre, Xavier de Pedro i el president de la Comunitat de Regants de tota la Conca de l’Ebre, César Trillo. Precisament l’opinió de Trillo sobre aquesta possible venda d’aigua és una de les que s’espera amb més interès.

Comments are closed.