Detenen 6 individus per diferents robatoris amb força a la Ribera d’Ebre.

Els Mossos d’Esquadra han detingut sis  persones en  tres casos de robatoris diferents, amb força,  a la Ribera d’Ebre. Tots ells van quedar en llibertat després de declarar.

El primer cas es va produir pels volts de 2/4 de 3 de la matinada del 6 de febrer, en un camí rural adjacent a la carretera C-12, dins del terme municipal de Móra la Nova. Una patrulla de mossos, que passava per la zona, va veure dos homes transportant unes caixes, els quals es van posar a córrer en veure la presència policial. Els agents van interceptar-los i van comprovar que transportaven nou safates de planters. Seguidament van comprovar que les plantes havien estat sostretes d’un hivernacle proper al lloc, mitjançant el trencament d’una lona de protecció. Els dos homes, de 26 i 23 anys, de nacionalitat espanyola, veïns de Tarragona i Móra la Nova, van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb els fets.

El segon cas va ser pels volts de les 3 de la matinada del 7 de febrer a Flix. On agents dels mossos, que patrullaven per les rodalies de la localitat, van veure com una furgoneta s’incorporava a la carretera C-12 a gran velocitat i en direcció a Lleida. Els mossos van aturar el vehicle, en el qual viatjaven tres homes, i van observar que transportaven tres frigorífics que havien estat sostrets de la deixalleria municipal de Flix, on havien forçat una porta d’accés. Els tres homes, d’edats compreses entre els 25 i 28 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Maials i Lleida, van ser detinguts com a presumptes autors del robatori.

I el tercer cas es va produir sobre les 11 de la nit el mateix dia 7 a Tivissa. Un mosso, que es trobava fora de servei, es va adonar que la porta d’un magatzem municipal estava forçada i parcialment oberta. L’agent va sospitar que s’estava produint un robatori a l’interior de la nau, per la qual cosa va demanar reforços a la comissaria. Un cop van arribar diverses patrulles, els mossos van entrar al magatzem i van localitzar un individu que intentava endur-se eines. L’home, de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tivissa, va quedar detingut per la temptativa de robatori.

Tots els objectes recuperats dels tres robatoris, van ser retornats als seus legítims propietaris. Els sis detinguts van quedar en llibertat després de declarar, i hauran de comparèixer davant l’autoritat judicial competent, quan siguin requerits.

Comments are closed.