Ascó convoca els concursos de fotografia i narrativa breu per a joves.

L’Ajuntament d’Ascó convoca els seus  ja populars concursos de fotografia i de narrativa breu per a joves “Vila d’Ascó”.

Es tracta de la vint-i-sisena edició del concurs de fotografia “Vila d’Ascó”, obert a la participació de tothom amb la condició que les imatges hagin estat realitzades en un lloc de la població. Els concursants podran participar en la modalitat color i en blanc i negre, i les fotografies premiades es publicaran en el proper calendari del consistori municipal. El termini d’admissió finalitzarà el 8 d’abril.

D’altra banda també s’ha convocat la vint-i-quatrena edició del certamen de narrativa breu per a Joves Sant Jordi. Un concurs obert a joves de 14 a 20 anys de temàtica lliure i amb l’única condició que estiguin escrits en llengua catalana. L’extenció de les obres va de les 10 a les 20 pàgines, segons la categoria. Els participants tenen temps de presentar-les fins a l’1 d’abril. El veredicte del jurat es donarà a conèixer en un acte de lliurament de premis durant el mes de maig.

Comments are closed.