El dispositiu d’inserció laboral de la Ribera d’Ebre assoleix un índex del 24%.

El dispositiu d’inserció laboral que impulsa el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per tercer any consecutiu ha aconseguit un índex d’inserció laboral del 24%. Durant el passat 2013 80 empreses i 134 persones s’han beneficiat d’aquest servei.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre continua impulsant per tercer any consecutiu el Dispositiu d’Inserció laboral per a col·lectius especials a la comarca, amb l’objectiu de millorar la competitivitat de les empreses i l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur. Durant el passat 2013 fins a 80 empreses de la Ribera d’Ebre han rebut suport a través del dispositiu, d’aquestes 40 han rebut assessorament en l’elaboració d’estudis de perfils professionals per a millorar els processos de contractació.

D’altra banda 134 persones aturades han participat en el dispositiu mitjançant tallers i jornades amb la col·laboració d’empresaris de la comarca. Uns resultats que segons el president comarcal, Jordi Jardí, s’han materialitzat amb un índex d’inserció laboral del 24%.

Comments are closed.