Denuncien dos conductors per conduir sota els efectes de l’alcohol a la Ribera d’Ebre.

Els Mossos d’Esquadra denuncien penalment a dos conductors que circulaven sota els efectes de l’alcohol a la Ribera d’Ebre.

El primer dels fets va succeir la tarda del dissabte 25 de gener, quan una dotació policial va ser requerida per assistir en un accident de trànsit, per una caiguda d’un motorista a la zona del pont vell que uneix les localitats de Móra la Nova i Móra d’Ebre. Els agents van comprovar que el conductor, que havia resultat ferit lleu, presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. En practicar-li la prova l’alcoholèmia va donar una taxa penal d’1,29 mg/l.

El segon cas es va produir la nit del passat 27 de gener quan, durant un control de trànsit, es va aturar un turisme que circulava de forma negligent per la localitat de Móra la Nova. El conductor va donar un resultat positiu d’1,17 mg/l.

Per tot això, els Mossos van denunciar penalment als dos conductors per conduir un vehicle sota els efectes de begudes alcohòliques, que hauran de comparèixer davant del Jutjat de Falset quan siguin citats.

Les penes que es poden imposar davant d’aquests il·lícits penals van dels 3 a 6 mesos de presó o entre 6 i 12 mesos de multa o treballs en benefici de la comunitat, i comporta, a més a més, la privació per conduir vehicles a motor d’entre 1 a 4 anys.

Comments are closed.