Ple tens el que va viure ahir Móra la Nova sobre el tanatori.

Móra la Nova va viure ahir al vespre una tensa sessió plenària on el tema que es trobava sobre la taula era la sentencia judicial que afecta al tanatori municipal. Una problemàtica en la que els partits de l’oposició coincideixen que portarà problemes al consistori municipal a llarg termini.

L’Ajuntament de Móra la Nova va viure ahir una de les sessions plenàries amb més tensió dels darrers mesos. Un ple que va convocar l’alcalde, Ferran Bladé, després de la petició que va realitzar ERC per tal de demanar explicacions pel que fa a la sentencia judicial de l’adjudicació del tanatori. Bladé va remarcar el fet que no estava obligat a donar explicacions, però que ho ha preferit així com un exemple de transparència. Unes explicacions, però, que no van ser suficients per al grup de l’oposició, de fet el cap d’ERC, Jesús Àlvarez va demanar la dimissió de l’alcalde:

JESUS ALVAREZ 23-1-14 DIMISSIÓ ALCALDE

Per la seua banda Bladé remarcava que el grup d’esquerra venia amb el discurs de la dimissió preparat i afegia que el rebombori mediàtic que ha generat el partit de l’oposició pot correspondre a un inici de precampanya electoral:

FERRAN BLADE 23-1-14 PLE TANATORI

D’altra banda el representant del grup IMNOVA-PSC, Fernando Cantos creu que l’obra del tanatori era innecessària i afegia que aquesta problemàtica no s’acabarà així com així:

FERNANDO CANTOS 23-1-14 PLE TANATORI

Amb tot l’equip de govern no ha recorregut la sentencia de manera que en els propers mesos es tornarà a convocar la mesa de contractació per tal de tornar a valorar les propostes de les dos funeràries.

Ple extraordinari ERC tanatori 23-1-14

Comments are closed.