A licitació les obres d’ampliació del Lluís Viñas.

Surten a licitació les obres d’ampliació de l’Escola Lluís Viñas de Móra d’Ebre. Amb una inversió de 619 mil euros es crearan nous espais i s’eliminaran barreres arquitectòniques.

L’empresa pública de la Generalitat, Infraestructures.cat, ja ha publicat l’adjudicació del contracte d’execució de les obres d’ampliació de l’Escola Lluís Viñas de Móra d’Ebre, incloses en el Programa de reforma, ampliació i millora del Departament d’Ensenyament. Amb una inversió de 619 mil euros s’ampliarà el centre per tal de reubicar l’àrea d’administració i també la biblioteca, així com també s’instal·larà un ascensor per tal de facilitar l’accessibilitat i eliminar barreres arquitectòniques. Aquesta però és la primera fase del projecte, segons l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, caldrà seguir lluitant per tal que al 2015 es pugui fer front a la segona fase que preveu la remodelació de l’edifici actual i la cobertura de la pista esportiva:

JOAN PIÑOL 23-1-14 LICITACIO OBRES LLUIS VIÑAS

L’obra d’aquesta primera fase té un termini d’execució de set mesos i s’espera que es finalitzi entre aquest 2014 i el proper 2015.

IMATGE MORADEBRE.ORG

IMATGE MORADEBRE.ORG

 

Comments are closed.