ERC de Móra la Nova denuncia la manca de transparència de l’equip de govern.

El grup municipal d’ERC de Móra la Nova denuncia que el govern municipal no els hagi facilitat encara la documentació que van requerir el passat 30 de desembre sobre la sentència judicial del Tanatori, i no descarten interposar una denúncia davant del contenciós administratiu si no se’ls facilita la informació. 

 El grup d‘ERC denuncia que el passat 30 de desembre van registrar una sol·licitud a l’ajuntament de Móra la Nova reclamant tota la documentació sobre la sentència judicial del tanatori municipal, i que a hores d’ara encara no s’ha rebut resposta. Segons el portaveu del grup, Jesús Àlvarez, el fet de vetar aquesta informació traspassa els límits de la llei i per això no descarten presentar una denuncia davant el tribunal contenciós administratiu:

JESUS ALVAREZ 15-1-14 NO DESCARTEN DENUNCIA

Pel que fa a la petició que va fer ERC la setmana passada per a la celebració d’un ple extraordinari, de moment no ha rebut resposta, cal remarcar que el termini de convocatòria és de 15 dies. Tot i això, segons Àlvarez, en el cas que no és convoqui el ple es faria una segona petició.

IMATGE D'ARXIU

IMATGE D’ARXIU

 

Comments are closed.