Nous ajuts a les empreses de Móra la Nova.

L’Ajuntament de Móra la Nova repeteix per tercer any consecutiu amb les ajudes a les empreses locals que contractin nous treballadors. El consistori municipal ha reservat una partida de 22.700 euros amb els que es subvencionarà el 50% de la seguretat social dels treballadors empadronats al municipi contractats aquest 2014.

El consistori municipal de Móra la Nova ha reservat una partida de 22.700 euros que es destinaran a concedir ajuts a les empreses municipals que contractin nous treballadors durant aquest any. Amb la condició que l’empresa estigui ubicada a Móra la Nova, no hagi fet cap reducció de plantilla en els últims tres mesos i que els nous treballadors contractats estiguin empadronats a la població almenys amb un any d’antelació. Tot plegat amb l’objectiu de fomentar l’ocupació i donar suport a les empreses perquè puguin contractar nous treballadors. Ferran Bladé és l’alcalde de Móra la Nova:

FERRAN BLADE 13-1-14 AJUTS EMPRESES MLN

Aquest és el tercer any que es concedeix aquesta línea d’ajuts. El 2012 tant sols una empresa a sol·licitar-lo, mentre que el passat 2013 se’n van beneficiar 4 empreses, a les quals el consistori hi va destinar més de 7.200 euros per pagar el 50% de la seguretat social de 9 treballadors.

Comments are closed.