Amplien fins al febrer el termini per cercar el finançament per al Barranc de les Moreres.

L’Ajuntament de Móra d’Ebre decidirà en el proper ple, previst per al mes de febrer, si el projecte del Barranc de les Moreres tira o no endavant. L’empresa adjudicatària continua cercant el finançament necessari, d’uns 4 milions d’euros, per tal de realitzar aquesta important obra.

Tot i que l’equip de govern del consistori municipal havia marcat el 31 de desembre del passat 2013 com a data límit per tal que l’empresa aconseguís el 100% del finançament, després que l’alcalde es reunís amb els caps dels partits de l’oposició, es va consensuar ampliar el plaç fins al proper ple del mes de febrer, on s’haurà de prendre una decisió definitiva. Així ho afirmava ahir el mateix alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, en declaracions al Fil directe d’aquesta emissora:

JOAN PIÑOL 8-1-14 BARRANC MORERES PLE FEBRER

El batlle es va reunir abans de Nadal amb l’empresa adjudicatària i tenen previst una nova reunió la setmana vinent. I tot i que assegura que les coses van per millor camí, encara no hi ha el certificat conforme l’empresa disposa dels 4 milions, condició indispensable per autoritzar l’inici de les obres.

Comments are closed.