L’alberg Mas de la Coixa tanca el 2013 duplicant les estades familiars.

217 nens i nenes d’arreu de Catalunya han participat en les colònies d’estiu i 108 famílies hi han fet estada a través del programa Vacances en família.

CRÒNICA ADRIANA MONCLÚS

CRO 2-1 MAS COIXA

El Mas de la Coixa ha tancat el 2013 amb un balanç positiu. Tot plegat després d’haver duplicat les estades familiars respecte el 2012. Aquest 2013 108 famílies han fet estada a l’alberg de Móra la Nova en el marc del programa Vacances en Família del departament de Benestar Social i Família, el que representa un total de 432 usuaris. I és que l’alberg ha ofert aquest 2013 el cent per cent de les 56 places de les que disposa, mentre que el 2012 en va ser només la meitat.

L’altre programa ja força consolidat és el de colònies de l’Estiu és teu. Que ha apropat a Móra la Nova fins a 217 nens i nenes d’arreu de Catalunya que durant els mesos de juny, juliol i agost han participat en les colònies de bàsquet i handbol. Albert Lleberia és el director del Mas de la Coixa:

ALBERT LLEBERIA 30-12 BRUT MAS COIXA

La novetat de l’any que acabem de deixar enrere ha estat el programa escolar “Una eina al servei de l’escola”, amb el que el Mas de la Coixa ha ofert una estada de tres dies a les escoles per conèixer el territori.

ALBERT LLEBERIA 30-12 BRUT MAS COIXA

En aquest sentit s’ha visitat la reserva natural de Sebes de Flix, el centre d’interpretació del Ferrocarril de Móra la Nova, la Fontcalda o diferents espais de la Batalla de l’Ebre a la Terra Alta.

Comments are closed.