El Banc d’ADN demana diners per fer anàlisis a les víctimes de la Guerra Civil.

El Banc d’ADN, un projecte que busca identificar els desapareguts durant la Guerra Civil Espanyola a Catalunya, demana una subvenció a la Generalitat per tal de poder realitzar extraccions d’ADN  als familiars vius de les víctimes.

CRÒNICA ADRIANA MONCLÚS:

CRO 2-1 (ADRIANA MONCLÚS) BANC ADN

El Parlament de Catalunya ha aprovat recentment una moció donant suport al banc, i una altra de modificació de la llei de fosses. En els propers 4 mesos podrien començar-se a obrir les 240 fosses que hi ha a Catalunya, de les que de moment només se n’han obert 2. D’aquí que el Banc demani diners al Govern català perquè les proves d’ADN tenen un cost de 150 euros per persona. Roger Heredia és un dels dos impulsors d’aquest banc d’ADN:

ROGER HEREDIA 31-12 BANC ADN OBRIR FOSSES

El Banc d’ADN té registrades 4.600 famílies catalanes que busquen els seus familiars desapareguts durant la guerra civil.

Comments are closed.