L’ERO d’ERCROS i la rehabilitació de Batea protagonistes del 2013.

L’ERO de la química ERCROS a Flix i la polèmica pel servei de rehabilitació a Batea, centren l’actualitat informativa de casa nostra al llarg d’aquest 2013.

CRO 31-12 TEMES ANY 2013

El 2013 passarà a la història de casa nostra com l’any en que la població de Flix va trencar amb la “fàbrica”, amb la química ERCROS, després que al mes de febrer la direcció presentés un expedient de regulació que en un principi havia de deixar sense feina el 75% dels treballadors. Un anunci que va indignar els flixancos que van sortir al carrer en diferents ocasions per demostrar la seua disconformitat, sota el lema Flix en lluita. En aquest sentit vam poder veure manifestacions, marxes amb vehicles, donacions de sang i fins i tot la vaga de fam que van realitzar els membres del plenari municipal.

MIX ERO FLIX 31-12 RESUM ANY

Un altre tema protagonista durant el 2013 a casa nostra, ha estat la polèmica pel servei de rehabilitació de Batea. Tot plegat després que el departament de Salut adjudiques el servei a la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI. Una adjudicació que no ha rebut el vist i plau del consistori municipal que reclama que el centre privat no disposa dels permisos per realitzar aquesta activitat.

Tot un seguit d’estira i arronsa entre el consistori municipal, liderat per l’alcalde Joaquim Paladella, la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI i el govern de la Generalitat, que sembla ser que acabarà als tribunals.

Comments are closed.