Tivissa i Masia Castelló reviuen la màgia del Nadal amb els seus pessebres vivents.

Els pessebres vivents obren les seues portes un cop més per les festes nadalenques transportant als visitants a uns quants milers d’anys enrere, per reviure el naixement de Jesús.

Pessebres que ja s’han convertit en tot un clàssic a casa nostra i en visita obligada aquestes festes. Un exemple és el Pessebre Vivent de Tivissa, que aquest any celebra la seua 21ena edició. Un pessebre que es desenvolupa dins de la seu de la Fundació l’Esforç on el visitant hi pot trobar diferents representacions dels fragments de “Els pastorets” més clàssics de Folch i Torres. Dolors Barceló és la coordinadora del pessebre:

DOLORS BARCELÓ 27-12 PESSEBRE TIVISSA

Uns quilòmetres més enllà de Tivissa hi trobem un altre dels clàssics, el Pessebre dels Estels de Masia Castelló, a Vandellós, que compleix ja 16 edicions. Tot un espectacle a l’aire lliure on el visitant es sent un més en el dia a dia dels figurants, que ensenyen als assistents els oficis antics de la zona. Xavier Espelta és el president de l’Associació La Masia de Castelló:

XAVIER ESPELTA 27-12 PESSEBRE ESTELS

Aquests dies de Nadal tots dos pessebres ja han ofert les seues representacions, la darrera la podrem viure aquest diumenge 29 de desembre, on tancaran les portes fins al Nadal vinent.

 

 

Comments are closed.