Flix dóna suport a la convocatòria de consulta sobre la independència de Catalunya.

Flix aprova per unanimitat una declaració institucional amb la que es dóna suport a la convocatòria de la consulta sobre la independència de Catalunya.

CRÒNICA ADRIANA MONCLÚS

CRO 20-12 (ADRIANA MONCLUS) FLIX SUPORT CONSULTA

El ple del consistori municipal de Flix ha aprovat aquesta setmana per la unanimitat dels seus onze membres, la declaració institucional amb la que es dóna suport a la convocatòria de la consulta en la que la població catalana haurà de decidir si volen que Catalunya esdevingui un estat propi. L’alcaldia del consistori municipal està liderada pel socialista Marc Mur, que pertany al sector crític del Partit Socialista, i que sempre s’ha mostrat a favor del dret a decidir del poble català; de fet des del passat mes de novembre exerceix com a secretari executiu de l’Associació de Municipis per la Independència.

El ple del consistori municipal de Flix, també va servir per aprovar el pressupost per al 2014, que ascendeix a més de 4 milions 800 mil euros.

Un pressupost que inclou el propi del consistori municipal i el de la societat mercantil, “Flix, Gestió d’Iniciatives Econòmiques”.

Ple Flix desembre aprovacio_declaracio_consulta_independencia

 

Comments are closed.