Flix aposta per la tapa en el seu Tapa&Shopping.

Flix aposta per les tapes per tal d’incentivar la compra a la població. Comerciants i restauradors han endegat la campanya Tapa&Shopping amb la que aquells que comprin a les botigues adherides podran degustar una tapa i una canya gratis a diferents bars del municipi.

Flix ha decidit apostar per un dels formats que està més de moda actualment, la tapa. Una tapa que es combina amb les compres a la població mitjançant la campanya Tapa&Shopping. Es tracta d’una iniciativa que es realitzarà al llarg de 4 dissabtes d’aquest mes de desembre i el proper mes gener, i on aquelles persones que facin una compra superior als 10 euros a les botigues adherides a la campanya obtindran un segell. Un cop acumulats 3 segells de diferents establiment es podran intercanviar per una tapa i una canya en qualsevol dels 11 bars adherits al Tapa&Shopping.

D’altra banda els comerços sortejaran 3 vals de compra de 250 euros entre aquells que aconsegueixin degustar les 11 tapes que han preparat els diferents bars adherits a la campanya per l’ocasió.

Comments are closed.