El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre celebra els seus 25 anys inaugurant l’ampliació de la seu.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre commemora els seus 25 anys de vida reivindicant el paper dels ens comarcals, com un element clau per al reequilibri territorial.

L’ens comarcal de la Ribera d’Ebre va celebrar el passat divendres al vespre un acte institucional per tal de commemorar els seus 25 anys d’història, igual que al llarg d’aquest any 2013 han anat fent la resta de consells comarcal de Catalunya. Un acte en el que es va fer un viatge a través d’aquest primers 25 anys i en el que hi van ser presents els 5 presidents que fins al moment ha tingut l’ens comarcal. Precisament l’actual president, Jordi Jardí va aprofitar l’esdeveniment per reivindicar el paper dels consells comarcals:

JORDI JARDI 13-12 25 ANYS CCRE PAPER CC

L’acte va estar presidit pel conseller de presidència i portaveu de la Generalitat, Francesc Homs, qui va assegurar que compartia l’opinió de Jardí, i va afegir que la continuïtat dels consells comarcals està garantida, tot i que si que serà necessari suprimir-ne alguns com el del Barcelonés:

FRANCESC HOMS 13-12 CONTINUITAT CC

D’altra banda es va aprofitar la celebració del primer quart de segle de l’ens comarcal per inaugurar de manera oficial les obres d’ampliació de la seu comarcal.

DSC_1136 DSC_1148 DSC_1152 DSC_1134

Comments are closed.