L’Ascó es veurà les cares amb el Vilassar de Mar aquest cap de setmana, mentre que l’Olímpic ho fara amb l’Aldea.

Aquest cap de setmana es reprenen totes les competicions. En futbol, l’Ascó es desplaça a Vilassar de Mar. I l’Olímpic viatja fins a l’Aldea. En futbol sala el Móra d’Ebre rep la visita del Morell. I en bàsquet, el conjunt morenc tanca la fase regular rebent al Manyanet de Reus.

Després del pont de la constitució es reprèn la Lliga. A la Tercera Divisió, l’Ascó viatja fins a Vilassar de Mar el diumenge al migdia.

A la Segona Catalana, al Gandesa li toca examen dels bons, ja que visita a la Reddis, líder inqüestionable de la categoria.

A la Tercera Catalana l’Olímpic es desplaça al camp de l’Aldeana. Però haurem d’estar atents a tres partits clau d’aquesta jornada. Es el cas del derbi riberenc entre el Flix i el Móra la Nova,  el derbi de la Terra Alta entre el Vilalba i el Batea, i el Corbera-Camarles, on el conjunt de la Terra Alta podria tornar a situar-se líder en cas de victòria. A més a més, completaran la jornada La Senia-Pinell i Deltebre-Horta. Al grup segon, el Falset rebrà demà a la tarda a La Pastoreta.

I a la Quarta Catalana, el plat fort d’aquesta jornada és el derbi entre el Ginestar i el Benissanet. Els d’Angel Guiu, no volen deixar passar el tren de l’ascens, mentre que els de Jordi Barrufet, voldran mantenir la posició d’ascens després de la victòria de la setmana passada. Completen la jornada el Sant Jaume d’Enveja B -Arnes i Ascó B-Els Muntells. I al grup 24, Porrera-Vilafortuny.

En futbol sala. A la Tercera Divisó Nacional, Balaguer-Ascó. A la Primera Divisió, Móra d’Ebre-El Morell (partit de recuperació del a jornada 6), i Altafulla-Flix. A la Segona, Gandesa-Inter La Pineda. L’Ampolla-Móra la Nova, i Roquetes-Riba-roja d’Ebre. I a la Tercera, Tivissa-Vimbodí, i El Catllar-Capçanes.

I per acabar, en bàsquet, el Móra d’Ebre rebrà al Manyanet de Reus en la darrera jornada de la Fase Regular.

Comments are closed.