Els Mossos d’Esquadra activen el Pla Grèvol.

Els Mossos d’Esquadra reforcen la presencia policial i intensifiquen el suport i el contacte directe amb els comerços mitjançant l’operatiu Grèvol, que es duu a terme en motiu de les dates nadalenques.

Es tracta d’una campanya que realitzen els Mossos d’Esquadra d’arreu de Catalunya amb la qual es vol reforçar la presència policial als eixos comercials i potenciar el contacte directe amb botiguers, empresaris i ciutadania durant el Nadal. Oriol Pascual és el Cap de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Móra d’Ebre:

ORIOL PASCUAL 10-12 OPERATIU GREVOL

La campanya disposa d’un pla específic a cada comarca segons les seues peculiaritats. En el cas de la Ribera d’Ebre s’aposta per realitzar patrulles mixtes amb la policia local, concretament es realitza a Móra d’Ebre, Móra la Nova, Flix i Ascó. També s’aposta per intensificar el patrullatge en nuclis apartats durant el fi d’any o la cavalcada de Reis, o el patrullatge a peu per les diferents zones comercials de la comarca.

unnamed (1) unnamed

Comments are closed.