65 quilòmetres de senders turístics del Priorat han estat netejats i condicionats en el marc del Pla de Foment d’Ocupació 2013.

6 senders de la Xarxa de Camins del Priorat han estat netejats i condicionats mitjançant el Pla de Foment d’Ocupació 2013 que promou la Diputació de Tarragona.

Entre els mesos de juliol i octubre, els cinc treballadors contractats van actuar en 65 quilòmetres d’aquets camins, que es van impulsar en el marc del Pla de Foment del Turisme del Consell Comarcal del Priorat i que constitueixen un dels actius més importants de l’oferta del Priorat, en tant que permeten descobrir el valuós patrimoni agrícola i natural de la comarca.

A més a més, els treballs de millora en entorns naturals de la comarca no es limitaran únicament a la neteja i condicionament dels senders turístics, tasques que van finalitzar el mes d’octubre. En els mesos de novembre i desembre, el programa de treball preveu el desbrossament de lleres del riu Siurana, així com executar un projecte de construcció d’infraestructures de prevenció d’incendis forestals al Parc Natural de la Serra de Montsant.

Comments are closed.