Felip Puig es reuneix amb els productors de fruita dolça i oli de la Ribera d’Ebre.

El conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig visita el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per reunir-se amb els empresaris productors de fruita dolça i oli de la Ribera d’Ebre, en el marc del projecte Treball a les 7 comarques.

El Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va visitar el passat dissabte a la tarda el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per tal de participar en una reunió de treball amb els empresaris productors de fruita dolça i oli de la comarca, implicats en el projecte Treball a les 7 comarques.

Segons Puig, aquest és un programa d’alt compliment. I que treballa amb 4 punts bàsics; concertació entre empresa privada i el sector públic, internacionalització dels mercats, visió de dimensió global i de cooperació, i obsessió per generar llocs de treball.

PUIG 9-12 TREBALL 7 COMARQUES

D’altra banda, també es va anunciar la renovació de les adjudicacions per a que el projecte Treball a les 7 Comarques tinguí, com a mínim, els mateixos pressupostos que l’any anterior, i amb la possibilitat d’estudiar la incorporació de nous projectes.

Un cop finalitzada la reunió al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, el conseller Felip Puig va visitar les instal·lacions de la Cooperativa Agrària Sant Antoni Abad de Móra d’Ebre. Posteriorment es va traslladar a Tivissa, en motiu de la segona edició de la Fira de Nadal, i també a la Fatarella, en la inauguració de la 15ena Festa de l’Oli.

Reunió Felip Puig productors vi i oli Ribera d'Ebre 9-12-2013

Comments are closed.