Els asconencs voten aquests dies els pressupostos participatius.

En quin projecte vols que el consistori municipal destini 500 mil euros del capítol d’inversions? Aquesta ha estat la pregunta que aquest cap de setmana podien respondre els veïns d’Ascó en el que és la tercera edició dels pressupostos participatius que impulsa l’ajuntament de la població de la Ribera d’Ebre.

Ascó escull aquests dies en què vol que el consistori municipal inverteixi 500 mil euros del capítol d’inversions. Es tracta de la tercera edició dels pressupostos participatius, en el que són els mateixos veïns de la població, majors de 15 anys, qui proposen actuacions, per després sotmetre-les a votació popular. Un camí sense retorn que va iniciar el consistori fa tres anys, per tal que la població participi directament de l’exercici democràtic. Rafel Vidal és l’alcalde d’Ascó:

RAFEL VIDAL 30-11 PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 3

La novetat d’aquest any la trobem amb l’augment de la partida pressupostaria (que ha passat dels 400 mil als 500 mil euros) i la recuperació de propostes d’edicions anteriors.

Aquest és el segon any que s’aposta per realitzar les votacions durant la fira de nadal de la població, després que en l’edició anterior es tripliqués la participació. Els asconencs tenen temps de votar les seues proposotes fins demà dimarts a les oficines de l’ajuntament.

urna pressupostos participatius_2

Comments are closed.