Bot busca finançament per al projecte turístic de la Via Verda.

L’Ajuntament de Bot segueix treballant en la cerca de finançament per tal de poder fer realitat el projecte turístic a l’antiga estació de la via verda de la Terra Alta. Un projecte que requereix d’una inversió d’uns 800 mil euros i que contempla la construcció d’un alberg amb punt d’informació, un restaurant i també un centre BTT.

Una actuació que consistirà en modificar l’ús dels terrenys i edificis de l’antiga línea La Puebla de Híjar-Tortosa per fer equipaments per a la via verda de la Terra Alta. Un projecte que va sorgir després de realitzar diferents estudis als usuaris de la via verda. Fins al moment 3 empreses s’han interessant per consultar el projecte tot i que de moment encara no han donat resposta. El que està clar és que el consistori municipal no pot assolir la inversió de 800 mil euros que requereix. Ja han provat de demanar fons FEDER i el Viu al Poble més, però se’ls va denegar. És per aquest moti que segueixen cercant finançament. Lluis Agut és l’alcalde de Bot:

LLUIS AGUT 27-11 CERCA FINANÇAMENT ESTACIO BOT

Un projecte que segons Agut, serà molt important per al desenvolupament turístic de Bot, ja que està situada molt propera del nucli de la població, i també per al conjunt de la Terra Alta. Tot i que no es va atrevir a posar data, espera poder tenir bones notícies de cara a l’estiu de l’any vinent.

Comments are closed.