El PSC de les Terres de l’Ebre presenta 58 esmenes als pressupostos de la Generalitat.

El PSC ha presentat 58 esmenes especifiques als pressupostos de la Generalitat per intentar incrementar la inversió a les Terres de l’Ebre, que qualifiquen de ridícula. Entre les esmenes presentades n’hi ha algunes que demanen partides per impulsar projectes d’infraestructures i equipaments.

Entre d’altres, es demanen partides perquè es posin en marxa diverses depuradores, com les de Sant Jaume d’Enveja o Horta de Sant Joan. També es demana el finançament necessari per corregir els problemes de cobertura de la TDT a Godall, Paüls, Alfara de Carles, Caseres, la Galera i Tivenys. En qüestions relacionades amb l’atenció a les persones, es reclama la redacció del projecte consultiu del nou hospital de les Terres de l’Ebre i que es restableixin els serveis del Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç a la Infància a Ulldecona. La diputada ebrenca del PSC Núria Ventura explica que les esmenes especifiques presentades per a les Terres de l’Ebre es basen en tres eixos bàsics.

VENTURA/ESMENES

Les esmenes socialistes també demanen més partides per al manteniment i neteja dels Parcs Naturals del Delta i els Ports i perquè es liquidin els deutes pendents amb els ajuntaments que tenen projectes inclosos a la Llei de Barris.

 

Comments are closed.