3.500 euros per a l’Arxiu Comarcal del Priorat.

La Diputació de Tarragona atorga una subvenció de 3.500 euros per al programa de conservació arxivística del Priorat. El programa de treball d’aquest any proposat per l’Arxiu ha estat la descripció de la documentació de l’Ajuntament de la Torre de Fontaubella.

El Servei de Cultura de la Diputació de Tarragona ha atorgat al consell Comarcal del Priorat una subvenció de 3.500 euros per tal de seguir amb la tasca del programa general de tractament arxivístic del patrimoni dels fons documentals de la comarca. Una subvenció que es rep cada any i que ajuda a l’arxiu comarcal a realitzar aquesta tasca. Un arxiu que cada cop s’engreixa més amb la incorporació de fons de diferents municipis i entitats del Priorat. En aquest sentit, Joan Carles Garcia, president de l’ens comarcal, remarca que és important cedir la documentació dels fons de la comarca a l’arxiu ja que allí hi tene les condicions òptimes per la seua conservació:

JOAN CARLES GARCIA 19-11 SUBVENCIO ARXIU PRIORAT

Aquest any 2013 el programa de treball proposat des de l’arxiu ha estat la descripció de la documentació procedent de l’Ajuntament de la Torre de Fontaubella. Una documentació que s’inicia a la dècada dels 70 del segle 19 i que arriba fins l’actualitat amb actes municipals, comptes locals, lleves militars, documentació electoral i pagament d’impostos i arbitris.

Comments are closed.