16 edicions del Premi d’Assaig de la Ribera d’Ebre, Artur Bladé i Desumvila.

Riba-roja d’Ebre acollirà aquest divendres l’entrega de la 16ena edició del Premi d’Assaig sobre la Ribera d’Ebre, Artur Bladé i Desumvila que atorga el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, el CERE, des de fa 30 anys.

Aquest any és un any d’efemèrides pel CERE, que compleix els 30 anys de la seua fundació, i que coincideix també amb els 30 anys de la primera edició del Premi d’Assaig sobre la Ribera d’Ebre Artur Bladé i Desumvila. Un premi que va nàixer amb l’objectiu de donar a conèixer a la Ribera d’Ebre en totes les seues vessants. Segons el director del CERE, Josep Antoni Collazos, després de tots aquests anys aquest objectiu està més que assolit:

JOSEP A COLLAZOS 18-11 PREMI ASSAIG RE

En aquesta setzena edició s’hi ha presentat fins a 5 treballs de temàtica variada: 3 d’història, un de turisme i un de toponímia. El guanyador el coneixerem aquest divendres en un sopar que tindrà lloc a Riba-roja d’Ebre. Al llarg de la nit es projectaran diferents imatges sobre la història del CERE i el premi al llarg d’aquests 30 anys, mentre que Xavier Garcia, guanyador en 3 edicions del premi, realitzarà uns parlaments valorant el què ha representat aquest guardó per a la Ribera d’Ebre.

Comments are closed.