La pluja i la neu, protagonistes del cap de setmana.

Un dels protagonistes d’aquest cap de setmana ha estat el temps. Amb aquest temporal que ens ha portat fred, pluja i inclús neu arreu de la Ribera d’Ebre, Terra Alta i Priorat.

Per tant aquest cap de setmana han arribat les temperatures més típiques de l’hivern i a més ho van fer d’un dia per l’altre. Amb una baixada en picat de les temperatures al llarg de tot el dissabte. Un cap de setmana on la pluja ha estat una dels protagonistes, deixant gairebé 100 litres per metre quadrat al Priorat o a la Terra Alta.

Tot i això la protagonista principal del cap de setmana ha estat la neu, que ha deixat paisatges emblanquinats arreu de les nostres comarques. En aquest sentit a Horta de Sant Joan es va superar el llindar de gruix de neu, acumulant entre 15 i 16 centímetres, mentre que a Arnes en van ser 12.

Un temporal que va obligar a l’Ajuntament de Corbera d’Ebre i el COMEBE ha aplaçar fins a nova data l’acte en commemoració dels 75 anys de la Batalla de l’Ebre, que s’havia de celebrar aquest dissabte a la tarda a l’església del Poble Vell.

 

IMATGE - CORBERA D'EBRE

IMATGE – CORBERA D’EBRE

IMATGE - TIVISSA

IMATGE – TIVISSA

IMATGE - TIVISSA

IMATGE – TIVISSA

 

Comments are closed.