Xavier Pallarès: “Si Paladella creu que no s’han fet bé les coses que ho denunciï”

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, defensa que la Generalitat va seguir un procés legal en l’adjudicació del servei de rehabilitació de Batea a la Fundació Terra Alta Segle XXI, i remarca que si el consistori municipal creu que les coses no han estat ben fetes està en el seu dret de presentar una demanda.

Tot plegat després que aquest cap de setmana l’alcalde de Batea, Joaquim Paladella, assegurés a la SER que s’està estudiant la possibilitat d’emprendre accions judicials envers la Generalitat pel procés d’adjudicació del servei de rehabilitació. El Delegat territorial del Govern, Xavier Pallarès defensa que des del Departament de Salut s’ha realitzat un  concurs tal i com dicta la llei, al qual tant sols s’hi va presentar la Fundació Segle XXI, i on ningú hi va presentar al·legacions. Tot i això anima a Paladella ha presentar una demanda si realment creu que les coses no s’han fet bé:

XAVIER PALLARES 11-11 QUE DEMANDIN SI CREUEN K NO SHA FET BE

Pallarès lamenta que el consistori municipal no hagués presentat al·legacions al mes de maig quan el concurs estava en marxa, ja que diu que s’haguessin estalviat tot aquest conflicte.

 

Comments are closed.