L’Hospital de Móra d’Ebre negocia amb SAGESSA el nou conveni.

El Comitè d’Empresa de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre negocia amb SAGESSA el nou conveni després que expirés el conveni de la XHUP.

I és que després que els diferents centres de la Xarxa Hospitalària d’Utilització Pública de Catalunya diguessin que no al nou conveni de la XHUP, el treballadors de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre es troben desemparats i sense cap conveni que els protegeixi. Actualment s’estan utilitzant les mateixes condicions que amb l’antic conveni de la XHUP.

En aquest sentit en les darreres setmanes han mantingut diferents reunions amb SAGESSA per tal de negociar un conveni propi per als treballadors de l’Hospital de Móra. Un conveni que d’aplicar-se en aquest moment representaria una retallada del 5% en el sou dels treballadors, així com la reducció del 50% d’una de les pagues extra i també la retallada del 50% de les pagues per objectius. Mesures amb les que no estan per a res d’acord des del comitè d’empresa de l’Hospital. Tot i això el seu president, Jordi Rubio es mostra optimista i creu que arribaran a un acord:

JORDI RUBIO 8-11 NEGOCIACIONS CONVENI HOSPITAL MORA

Rubio confia que abans del mes de desembre es puguin tancar les negociacions i els treballadors tinguin un conveni digne.

 

Comments are closed.