La Flama de Germanor arriba a la Terra Alta.

La Flama de Germanor que commemora els 75 anys de la Batalla de l’Ebre arriba a la Terra Alta encarant la recta final del seu viatge de 115 dies que finalitzarà el proper 16 de novembre a Corbera d’Ebre.

Una flama que representa i homenatja a tots aquells que van lluitar i van patir a la Batalla de l’Ebre. 75 anys després d’aquests fets que tant van marcar a les comarques ebrenques, la flama de germanor arriba a la Terra Alta després d’haver passat pel Montsià, el Baix Ebre i la Ribera d’Ebre. La darrera parada, però, serà el proper 16 de novembre, després de 115 dies de recorregut en un acte institucional al poble vell de Corbera d’Ebre presidit per Artur Mas. Maria Rosa Peig és directora de Governació a les Terres de l’Ebre i ha estat l’encarregada d’acompanyar la flama:

M ROSA PEIG 6-11 FLAMA GERMANOR TA.MP3

La flama va arribar ahir al vespre a l’arxiu de la Terra Alta, a Gandesa, on es va inaugurar l’exposició “Cartells de la Guerra Civil a Catalunya” amb cartells originals de l’arxiu nacional de Catalunya. L’acte també va contar amb una conferència de Joan Pallarès sobre la Batalla de l’Ebre.

DSC_0840 DSC_0841 DSC_0836 DSC_0837

Comments are closed.