Móra d’Ebre acull la jornada mTalent sobre tecnologia mòbil.

El telecentre de la Ribera d’Ebre està estudiant la possibilitat de crear una xarxa wifi compartida entre els comerços de Móra d’Ebre per tal de posar fi als problemes de seguretat que pot generar donar als clients la clau per accedir a la xarxa de cada local.

Aquesta va ser una de les novetats que va desvetllar ahir, Albert Pujol, dinamitzador del Telecentre del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre en la Jornada mTalent sobre tecnologia mòbil que va acollir ahir Móra d’Ebre. Una jornada que buscava formar i informar als assistents sobre el món dels smartphones i les tabletes mòbils, i ajudar-los a cercar també una sortida professional en aquesta disciplina.

Des del Telecentre de la Ribera d’Ebre aquí hi veuen tota una oportunitat pels negocis de la comarca i estan estudiant la possibilitat de crear una xarxa wifi compartida entre els comerços de Móra d’Ebre que permeti una connexió segura i gratuïta entre els clients i usuaris de la xarxa. Escoltem Albert Pujol:

ALBERT PUJOL 29-10 XARXA WIFI COMPARTIDA.MP3

I és que entre el 70 i el 80% de la població espanyola ja té un smartphone. El 86% d’aquests es connecten diàriament a Internet navegant més de 2 hores al dia a través dels seus mòbils i les tablets. Unes xifres que s’espera que es multipliquin per 7 en els propers 4 anys.

la foto (2) la foto la foto (1)

Comments are closed.