La Terra Alta, la comarca que fa millor la recollida selectiva.

La Terra Alta és la comarca catalana que genera menys residus per càpita i la que fa millor la recollida selectiva, superant el 53% en la neta, i arribant gairebé al 60% en la bruta.

El conjunt de la Ribera d’Ebre, Terra Alta i Priorat, tornen a aprovar en bona nota en matèria de recollida selectiva segons el balanç estadístic de residus municipals de l’any 2012. On hi destaca sobretot la comarca de la Terra Alta, que encapçala la llista com la comarca catalana que genera menys residus per càpita, 0.97 quilos per habitant al dia, quan la mitjana catalana està en 1.35. També és la que fa millor la recollida selectiva, superant el 53% de recollida neta. Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta, assegura que aquest és el resultat de l’aposta que es va fer en el seu dia per la recollida selectiva porta a porta:

CARLES LUZ 28-10 TERRA ALTA MILLOR RECOLLIDA

El Priorat també registra bons valors, i es posiciona com la comarca del Camp de Tarragona que fa millor la recollida selectiva neta amb un percentatge del 46.2%. Amb municipis com Bellmunt del Priorat o Poboleda que es situen vora el 70%.

Bones xifres també per a la Ribera d’Ebre, amb un 44.4%. Aquí és on trobem els municipis que registren els valors més alts en recollida selectiva neta: Miravet, que supera el 80% i Rasquera amb un 70%.

 

Comments are closed.