Cañete diu que no farà nous transvassaments.

El Ministre d’Agricultura i Medi Ambient, Miguel Arias Cañete, li ha dit a la Plataforma en Defensa de l’Ebre que  no hi haurà nous trasnvassaments d’aigua un cop s’aprovi el pla hidrològic de la conca. Això és el que diu el ministre una altra cosa, evidentment,  és que se’l creguin. 

Ahir la plataforma va poder mantenir una breu trobada improvitzada amb el ministre aprofitant la presencia de Cañete a l’Ametlla de Mar. El Ministre d’Agricultura i Medi Ambient ha acceptat reunir-se amb la Plataforma en Defensa de l’Ebre abans de l’aprovació del pla hidrològic de la conca prevista per al desembre. Aquest abans és molt important perquè la plataforma reclama poder contrastar la proposta de cabals ecològics i demostra que el Delta NECESSITA aigua:

REMIX CAÑETE-TOMAS

Cañete va dir a la Plataforma que no té cap intenció de fer nous transvassament i fins i tot es veu que es va enfadar quan li van insistir sobre el tema. La Plataforma per la seva banda manté que el full de ruta del govern central és posar en marxa petits nous transvassament o interconexions de conques  un cop s’aprovi el pla Hidrologic de l’Ebre.

 

 

Comments are closed.