Pallarés assegura que la Generalitat va seguir un procés legal al adjudicar el servei de rehabilitació de Batea.

El Departament de Salut de la Generalitat va realitzar un concurs públic transparent i legal en l’adjudicació del servei de rehabilitació de Batea, a la Terra Alta. Aquest és el missatge que ha donat el Delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, després que l’ajuntament de Batea denuncies la privatització d’aquest servei.

Xavier Pallarés ha assegurat a la SER que s’ha realitzat un concurs públic per tal d’adjudicar el servei de rehabilitació ambulatòria de la població de Batea, al que només s’hi va presentar la Fundació Privada segle 21. Davant d’aquest procés, que diu ha estat transparent, no enten que hauria de decidir la població en el cas que es celebri un referèndum:

XAVIER PALLARES 22-10 PROCES LEGAL.mp3

Pallarès afegeix que l’adjudicació no afectarà de cap manera a l’usuari, que no notarà el canvi d’empresa, i assegura que no entén les acusacions de Paladella.  Segons el delegat de les Terres de l’Ebre des de la Generalitat s’exigirà a l’empresa que realitzi un bon servei, remarcant que no se’ls pot jutjar abans de que comencin a prestar el servei:

XAVIER PALLARES 22-10 PROCES LEGAL.mp3

Segons Pallarès el problema vindria si es suprimís el servei, i afegeix que no podia ser que una població com Batea tingués dos centres on s’oferia el servei de rehabilitació ambulatòria.

Comments are closed.