La MADE presenta al·legacions als ZDP’s de la Terra Alta.

La MADE presenta al·legacions a l’estudi d’impacte ambiental dels projectes de parcs eòlics de la Terra Alta, coneguts com la zona ZDP 7, i promoguts per Gas Natural. La Mesa d’Alcaldes de l’Energia de Catalunya assegura que l’empresa va presentar un informe on s’exposaven mesures per tal de millorar el teixit empresarial de la zona, uns compromisos que no es reflecteixen a l’estudi.

La MADE denuncia que en l’estudi d’impacte ambiental dels projectes dels parcs eòlics “Los Barrancs”, “Tres Termes” i “Punta Redona”, a la Terra Alta, NO es reflecteixen les mesures de vertebració econòmica i social que l’empresa promotora, Gas Natural, va assegurar que tiraria endavant si se li adjudicava la construcció dels tres parcs eòlics de la ZDP 7. En aquest sentit la MADE denuncia la manca absoluta de compromís de l’empresa promotora i esperen que amb aquesta mesura aquesta recapaciti. Francesc Domènech és l’alcalde de Vilalba dels Arcs, el municipi més afectat:

FRANCESC DOMENECH 8-10 AL·LEGACIONS MADE ZDP TA

Les al·legacions presentades per la MADE demanen la suspensió de la tramitació del procediment administratiu actual així com que el Departament de Territori i Sostenibilitat sol·liciti a l’empresa promotora com i quan donarà compliment als compromisos que va adquirir durant el concurs d’adjudicació de les ZDP’s.

Comments are closed.