Joan Carles Garcia espera que no s’executi la línia Escatrón-La Secuita

El President del Consell Comarcal del Priorat, Joan Carles Garcia, es mostra amb l’esperança, tot i prudent, que el projecte de la nova línea elèctrica Escatrón – La Secuita, que creua la comarca no es dugui a terme.

Ho va dir ahir en declaracions al Fil directe d’aquesta casa, on va remarcar que aquest projecte, que afecta també a la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, xoca totalment amb la línea estratègica que està seguint el Priorat. On recordin, ja s’ha aconseguit signar la Carta del Paisatge i s’està lluitant per la Candidatura del seu paisatge com a Patrimoni de la UNESCO. En aquest sentit Joan Carles Garcia, assegura que és poc comprensiu que les mateixes administracions que donen suport a aquest model de desenvolupament admetin una línea elèctrica com aquesta:

JOAN CARLES GARCIA 25-9 LINEA ESCATRON TXOCA

El president del Consell Comarcal del Priorat també es va referir al problema de subministrament d’aigua a la mancomunitat de municipis del TOPOGRAPO. Una problemàtica amb més de 25 anys d’història que afecta més d’un miler de prioratins i a la que l’ens comarcal hi està intentant posar fi dedicant-hi la inversió del Pla d’Obres i Serveis d’aquesta legislatura.

JOAN CARLES GARCIA 25-9 TOPOGRAPO PLA D’OBRES

Podríem dir que en aquest moment hi ha la voluntat per part de totes les parts implicades de resoldre aquesta problemàtica, tot i que no es desencallarà d’un dia per l’altre.

IMG-20130925-WA0000

Comments are closed.