Les obres de la Baranova a Tivissa avancen a bon ritme.

Les obres de remodelació de la plaça de la Baranova de Tivissa avancen a bon ritme i estaran llestes el proper mes de desembre. Una actuació que disposa d’un pressupost de més de 800 mil euros i en les que s’està arranjant l’emblemàtica plaça de la població de la Ribera d’Ebre i el seu entorn.

Es tracta de la tercera remodelació que viu la plaça de la Baranova de Tivissa des de l’any 1922, la darrera es va fer el 1957. Aquesta actuació és la primera fase del Pla Director que contempla l’arranjament del 100% del nucli urbà de la població. Una primera fase que disposa d’un pressupost de gairebé 806 mil euros i que compta amb el finançament de Governació, Fons FEDER, l’INCASOL i el mateix ajuntament de Tivissa. La part més gran del pressupost se l’ha endut la substitució de tots els serveis, Jordi Jardí és l’alcalde de Tivissa:

JORDI JARDI 24-9 OBRES BARANOVA.MP3

L’empresa d’obra pública de la Ribera d’Ebre PAMESA, és l’encarregada de d’efectuar aquestes obres. Segons el seu administrador, Josep Monclús, realitzar aquesta obra els ha significat una injecció important de feina en els temps que corren:

JOSEP MONCLUS 24-9 OBRES BARANOVA.MP3

Un cop finalitzades les obres s’ha decidit, de manera consensuada amb els veïns de la zona, prohibir-hi l’estacionament per tal de preservar-ne el bon estat. De manera que paral·lelament s’està construint una zona d’aparcament darrera de la plaça per tal d’encabir-hi els vehicles que abans hi aparcaven.

DSC_0591 DSC_0595 DSC_0596 DSC_0590

Comments are closed.