25 anys de la tómbola de Mans Unides a la Fira de Móra la Nova.

Mans Unides inicia la recollida d’objectes per a la tómbola solidària que aquest 2013 compleix els 25 anys història a la Fira de Móra la Nova.

Tota una activitat solidaria consolidada al territori i que al llarg de 25 anys ha aconseguit recaptar fons per aquelles persones que més ho necessiten. Aquesta setmana les diferents delegacions de Mans Unides de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat ja han començat a posar en marxa els engranatges per tal que aquesta tómbola solidària s’ompli de productes. Són molts els comerços que col·laboren donant objectes per la causa però també ho fan les persones a títol individual. La recollida d’objectes i materials s’iniciarà el proper 1 d’octubre, i es podran realitzar les donacions totes les tardes de 5 a 8 al saló parroquial de Móra la Nova.

La recaptació es destinarà als 3 projectes que ha plantejat la diòcesis de Tortosa per aquest any on es fomentarà la seguretat alimentària, es millorarà la seguretat de 3 escoles rurals a Zimbabwe i també es lluitarà per tal de combatre el Sida.

Comments are closed.